Klanten en projecten

Update Augustus 2017 - BWNR.NL. Weer een mooi project op BWNR.NL. In 2015/2016 in eerste instantie ontwikkeld voor BK Ingenieurs, maar algemeen beschikbaar voor (bouw-)projecten die beter en slimmer met omwonenden willen communiceren. Dit gaat op abonnementsbasis en is open voor iedere geÔnteresseerde.
De website maakt verschillende zaken mogelijk: bewoners kunnen zelf afspraken voor huisbezoek van adviseurs of uit te voeren werkzaamheden inplannen, er kan documentatie uitgewisseld worden, vragen-meldingen-klachten kunnen via de site worden afgehandeld en er is de mogelijkheid om tevredenheidsonderzoek te doen. Dit scheelt veel arbeidsintensieve werkzaamheden en het geeft de mogelijkheid om de kwaliteit van het proces in beeld te brengen. Uitgebreide mogelijkheden om de voortgang te volgen via het dashboard.
 
2017 - nieuwe website voor Wild Indonesia Journey, reisbureau in IndonesiŽ. Deze website is helaas niet afgemaakt door gebrek aan serieuze betrokkenheid van Indonesische kant. Helaas met een uitroepteken, ik ben een fan van IndonesiŽ, maar dit is een vaker voorkomend fenomeen. Betekent wel dat ik een mooi ontwerp en vergevorderde functionaliteit klaar heb liggen voor een geÔnteresseerde reisorganisatie.
2017 - nieuwe website voor Adviesbureau NewTreeO van Okko Kuiper. Volgens de principes "lean & mean", "less is more". Helder, open design en een source zonder onnodige ballast, dus klikken is informatie op het scherm en niet eindeloos wachten op pagina opbouw.
Nu nog een redelijk eenvoudig "bedrijfsuithangbord", maar er zitten interessante dingen in de planning..
2017 - nog volop in ontwikkeling: Leden.online. Website voor verenigingen voor ledenadministratie, maar ook privé erg handig en dan zelfs gratis. Prijzen voor verenigingen zijn zeer concurrerend. De opzet is om het verenigingsbestuurders serieus makkelijker te maken en de onnodige complexiteit die vele bestaande ledenadministraties kenmerkt te vermijden. Tegelijkertijd is het een krachtig, aan de specifieke verenigingssituatie aanpasbaar pakket.
2016 - VelomobileUSA.com. Website voor velomobiel enthousiasten in de US.
2015 - voor Stichting Urgente Noden Nederland is een interactieve kaart van alle gemeenten in Nederland ontwikkeld. Op deze kaart wordt door middel van kleuren aangegeven in welke gemeenten noodhulpbureaus actief of in staat van oprichting zijn. Verder krijgt de gebruiker door middel van een pop-up direct informatie in beeld over het noodhulpbureau en kan worden doorgeklikt naar de betreffende website. De opzet hiervan is zo doorzichtig dat aanpassingen en onderhoud door vrijwilligers gedaan kunnen worden.
2015- voor connecties in Indonesië is een toepassing ontwikkeld die lokale winkeltjes op Google Maps toont, laat doorklikken naar de site van het winkeltje en de winkeleigenaar een mini cms biedt om zijn aanbod kenbaar te maken. In de nabije toekomst wordt hier nog een webshop aan toegevoegd.
2015 - voor StichtingZZ is een website gebouwd voor het werven van donateurs. Donateurs kunnen reageren op berichten op de nieuwspagina. Zij kunnen inloggen en een overzicht van hun donaties opvragen. Daarnaast ondersteunen wij Stichting ZZ.
2015 - voor PerfectAlanya is een website gebouwd voor het verhuren van vakantieappartementen.
Juli 2017, helaas heeft de eigenaar moeten besluiten ermee te stoppen vanwege de beroerde situatie in Turkije.
2014 - voor Fietsersbond Alphen aan den Rijn en omstreken is hun site van een menu en verdere aankleding voorzien, op zo'n manier dat de eigen webmaster die over basale html vaardigheden beschikt en zich daar ook niet verder in wil verdiepen, desondanks probleemloos in staat is om de site bij te houden.