Datum: 1 oktober 2017
Status: open

Vacature / gezocht

Deskundige verkoper

In de eerste plaats voor onze website BWNR.NL zoeken wij iemand met verkooptalent, en met kennis en ervaring in de wereld van omgevingsmanagement. Algemeen gesteld, projecten en organisaties die te maken hebben met bewonerscontacten. Denk aan bouwprojecten, projectontwikkelaars, infrastructuur, ingenieursbureaus, gemeenten en nog veel meer.

De website biedt deze organisaties mogelijkheden om op een 'ontzorgde' manier slimmer met bewoners te communiceren, daarmee kosten te besparen en tegelijkertijd de kwaliteit van het proces te verhogen. BWNR.NL ondersteunt ook de routeplanning in verband met bezoeken aan huis en biedt de mogelijkheid om bewoners via email of SMS kort van te voren te berichten over de exacte bezoektijd. Routeplanning en nadere aankondiging exacte bezoektijd kan ook zelfstandig worden ingezet. Het unieke hiervan is, dat met 'ťťn druk op de knop' een routeplanning wordt geproduceerd en de betrokkenen worden geÔnformeerd en dat hierbij rekening gehouden kan worden met verschillende factoren.

Daarnaast heeft InfoLead meerdere websites die verkooptechnische ondersteuning kunnen gebruiken.

Geboden

Wij bieden nadrukkelijk geen dienstverband, maar een samenwerkingsverband, waarbij beloning gerelateerd is aan het binnen brengen van klanten. Dit kan oplopen tot een aanzienlijke verdienste.

Gevraagd

Wij zoeken dus een zelfstandige, iemand zoals al vermeld in de omschrijving met kennis en ervaring. Leeftijd is geen punt, misschien zelfs een prť. Belangrijk is om voldoende bagage te hebben om potentiŽle klanten te overtuigen van de mogelijkheden en om actief mee te kunnen denken met het doorontwikkelen van de website(s), om deze nog meer aan te laten sluiten op wensen van (potentiŽle) klanten.

Contact

Bel of mail: Contact