Websoftware
voor ingenieurs- en adviesbureaus

Door onze ondersteuning kunt
u zich concentreren op waar ú goed in bent!

Nieuws

24 september 2020 Bouwkundige opname app
Onze bouwkundige opnames worden in de cloud opgeslagen, dus op het moment dat de expert/inspecteur een foto maakt en bevindingen daarbij vastlegt, worden die opgeslagen in de cloud. Dat maakt je afhankelijk van een goede internetverbinding. Die verbinding is in Nederland in bijna alle gevallen weinig probleem, zeker als je een kwaliteitsprovider hebt. Toch zijn er af en toe lastige situaties met slechte verbinding. Daarvoor hebben we al oplossingen gemaakt, de gegevens worden gebufferd en geupload zodra de verbinding goed is. Die oplossing gaan we nu verder uitbreiden, want die was beperkt tot de ruimte waar gewerkt wordt.
Dat wordt nu anders. Het gaat nu mogelijk worden om alle ruimten van een adres op te nemen, zonder afhankelijk te zijn van internet. De opnamegegevens kunnen later geupload worden als er een goede verbinding is.
We vermijden hierbij het gebruik van een 'mobiele app' (een app die specifiek voor Android en/of iOS is ontwikkeld). Want dat is bewerkelijk en duur. Door alles te baseren op de modernste browser technologie, vermijden we dit, houden we de kosten laag en het systeem beheersbaar. Daar profiteert uiteindelijk de klant van - betere kwaliteit tegen lagere kosten.
27 augustus 2020 Weer dashboard
Als je buiten werkt, wat veel gebeurt bij mensen die verschillende soorten opnames doen, wil je weten wat het weer doet. Dat geldt natuurlijk ook voor buitensporters en andere mensen die veel buiten moeten zijn. Bij buienrader en het knmi moet je veel klikken om een paar dingen te weten te komen. Zijn er buien? Wat is de temperatuur? Zicht? Wind? Dit tonen we nu in één overzichtelijk en ontzettend simpel scherm. Niet heel erg belangrijk, maar hopelijk wel gewaardeerd! infolead.nl/weer/
27 juli 2020 Locatiegegevens BWNR
Bij schadeopnames met BWNR.NL kunnen nu locatiegegevens vastgelegd worden. Daarmee wordt zichtbaar waar een foto gemaakt is. Ook wordt zichtbaar waar medewerkers zich bevinden. De medewerker bepaalt zelf óf en wanneer locatiegegevens ingeschakeld zijn.
9 juni 2020 Vernieuwde website
U kijkt nu naar de geheel vernieuwde website van InfoLead. Dat werd na 5 jaar wel eens tijd! De nadruk ligt op openheid en overzichtelijkheid in een modern jasje.
5 juni 2020 Offline functionaliteit
De nieuw ontwikkelde 'offline' functionaliteit staat nu live bij de vooropnames. Dit houdt in, dat doorgewerkt kan worden bij een slechte of haperende internetverbinding. Ook is de snelheid sterk verhoogd en minder afhankelijk van de verbindingskwaliteit.
december 2019 Groene hosting
Onze hosting bij Antagonist is groen. Daarnaast is Antagonist gewoon een uitstekende hoster!
juni 2019 BRL 5024 certificering
BK Bouw- en Milieuadvies is ondertussen gecertificeerd voor bouwkundige vooropnamen, die zij uitvoeren met BWNR. Zie https://www.komo.nl/richtlijnen/5024/