Websoftware
voor ingenieurs- en adviesbureaus

Door onze ondersteuning kunt
u zich concentreren op waar ú goed in bent!

Bouwkundige opnames

Bij een bouwkundige opname komt behoorlijk wat kijken, zeker als het om een groter aantal adressen gaat. BWNR organiseert het voor u en geeft u overzicht.

BWNR stelt u in staat om met tablet of zelfs smartphone opnames te doen. Foto's schieten en bevindingen vastleggen. Apple of Android.

Op BWNR.NL kunt u uw opname project inrichten. Bewoners kunnen er inloggen met de inlog informatie die u in de bewonersbrief verstrekt. Bewoners kunnen zelf afspraken kiezen en eventueel wijzigen. Ze kunnen berichten sturen en ze kunnen het opnamerapport inzien.

BWNR is uitermate flexibel en aanpasbaar.

BWNR controleert de adressen en zet ze op de kaart. Inspecteurs gaan gewapend met de goede informatie op stap, voeren de opnames uit, en koppelen terug. Daardoor heeft u altijd inzicht in de laatste stand van zaken. De opname zelf is eenvoudig, maar flexibel. Zodra de laatste foto is gemaakt, is het rapport beschikbaar.

Ook de opdrachtgever kan de rapporten inzien. Of u kunt de rapporten als zip bestand downloaden voor de opdrachtgever.

U kunt een heropname doen om eventuele schade vast te stellen. In het rapport worden de situatie vóór en ná overzichtelijk gepresenteerd.

U werkt grotendeels papierloos. Alle informatie is op tablet beschikbaar.

Het door ons gehanteerde KISS principe (Keep it smart & simple) wordt erg gewaardeerd door mensen die met BWNR werken. Alles werkt snel en eenvoudig. Er is geen overbodige poespas.

BWNR wordt al sinds 2015 bij vele projecten ingezet.